Displaying category in Register

Discussions specific to Windows version of AceMoney

Displaying category in Register

Postby geron » Thu Jan 04, 2018 9:52 am

Is it possible to display a "category" column in the register.
geron
 
Posts: 2
Joined: Sat Dec 23, 2017 4:45 pm

Re: Displaying category in Register

Postby RLebeau » Thu Jan 04, 2018 8:39 pm

An Account's register already has a Category column displayed by default. You can select which columns to hide/display by right-clicking on the columns header that is above the register.
Remy Lebeau
Lebeau Software

User of AceMoney since 2004.
User avatar
RLebeau
 
Posts: 199
Joined: Tue Jan 08, 2013 2:45 am
Location: California, USA

Re: Displaying category in Register

Postby geron » Fri Jan 05, 2018 7:12 am

This forum us absolutely amazing!!!! The category did not appear in my register and I had attempted the right click and did not find the category box to click in the drop down. The very minute I posted the above I went back and tried again and "bingo" there it was. :roll: :oops: Yes, as soon as I posted on the forum the problem was resolved prior to any response. Absolutely mystical!
geron
 
Posts: 2
Joined: Sat Dec 23, 2017 4:45 pm


Return to AceMoney for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron