Acemoney - computer name

Discussions specific to Windows version of AceMoney

Acemoney - computer name

Postby cd1123 » Tue Mar 29, 2016 4:41 am

I had to reinstall Acemoney lite on a new computer after a crash. To open a datafile Acemoney demands a computername for the original computer to open it. None of the name I tried works.

What can I do?
cd1123
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 29, 2016 4:32 am

Re: Acemoney - computer name

Postby RLebeau » Tue Mar 29, 2016 4:47 pm

If you can't provide the correct computer name, you will have to send your AMJ file to MechCAD Support so they can reset the security on it.
Remy Lebeau
Lebeau Software

User of AceMoney since 2004.
User avatar
RLebeau
 
Posts: 185
Joined: Tue Jan 08, 2013 2:45 am
Location: California, USA

Re: Acemoney - computer name

Postby cd1123 » Tue Mar 29, 2016 5:06 pm

How do I do that?
cd1123
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 29, 2016 4:32 am

Re: Acemoney - computer name

Postby RLebeau » Tue Mar 29, 2016 6:43 pm

1. Go to the MechCAD Support website.

2. Click on the Submit a Ticket link.

3. Fill in your contact information, select the "Reset .amj security settings" option for the "Category" field, attach your AMJ file, and press the "Submit ticket" button.
Remy Lebeau
Lebeau Software

User of AceMoney since 2004.
User avatar
RLebeau
 
Posts: 185
Joined: Tue Jan 08, 2013 2:45 am
Location: California, USA

Re: Acemoney - computer name

Postby cd1123 » Wed Mar 30, 2016 4:41 am

Thank you very much! I sent my files.
cd1123
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 29, 2016 4:32 am


Return to AceMoney for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron